Fallout 3

zondag 4 oktober 2009 om 16:48 uur

Naast de nieuwe cd van Placebo ben ik tegenwoordig ook behoorlijk verslaafd aan Fallout 3. Verslaafd wil trouwens bij mij zeggen dat ik er vaker dan 4 keer per week mee bezig ben ongeveer. Dus dat valt geloof ik nog wel mee, eigenlijk ben ik aan heel veel dingen verslaafd dus. Maar wat een tof spel! Ben nog helemaal niet ver en ik heb ook niet het idee dat ik er heel goed in ben, maar wel gaaf. Volgens mij ben ik echt een mietje, probeer naar iedereen te luisteren en iedereen gerust te stellen. Je kan ze natuurlijk ook gewoon neerknallen, maar dat is niet zo mijn stijl geloof ik. Maar daar moet ik nog achter komen. Inmiddels heb ik (al) 8 quests afgerond geloof ik en dat heeft best wel behoorlijk lang geduurd. Maar ja wat wil je ook als je naar iedereen luistert. Iemand Fallout 3 al uitgespeeld? Ben namelijk best benieuwd hoe lang dat ongeveer duurt. Wel handig trouwens, die fallout wiki.

Geef een reactie