Call of Duty 3

dinsdag 27 mei 2008 om 20:10 uur

“Mam, pap als jullie dit lezen…”

Haha echt niet! Ik ga niet maar zo dood.
Sinds vanmiddag ben ik begonnen aan Call of Duty 3 en nu ik een beetje kan knallen en bewegen met twee van die stickies is het eigenlijk nog best wel verslavend ook! Ik heb altijd gedacht dat ik dat alleen maar op de pc met een muisje zou kunnen maar op de xbox is het minstens net zo gaaf! Heb nu net missie 3 afgerond en heb 4 van de 26 prestaties ontvangen.

Heb op mijn pctje ook vaak Call of Duty gespeeld maar tegen de prestaties van de xbox kon mijn pc nooit op! Daarom is het ook erg gaaf, alles ziet er echt super-echt uit, poeh! Zelfs het beeld stelt scherp wanneer je door het vizier op een duitser aan het richten bent. Best op veel details gelet dus! Wat alleen wel irritant is is dat jouw eigen teamgenoten best regelmatig in de weg lopen en dat je soms slecht kan zien wat nou een Duitser is, aan de andere kant maakt dat het ook wel weer een beetje echter natuurlijk!

Geef een reactie