Guitar Hero

dinsdag 16 september 2008 om 21:11 uur

Woooow, net ff een demo van Guitar Hero 3: ‘Legends of Rock’ gedownload en gespeeld, lekker mee staan gitaren met Pearl Jam. Wat is dat vet én verslavend zeg!
Elke keer wil je gewoon dat ***nummer opnieuw spelen totdat je hem gewoon een keer helemaal goed speelt! Je wilt hem gewoon goed spelen want anders valt de gitaar weg uit het nummer en krijg je een ***geluidje, en dat wil je echt niet!
Na een poosje oefenen heb ik ook ff de gewone mode gespeeld en dat is ook echt gaaf! Met je band op de achtergrond! Niet dat je daar iets van ziet, maar toch, wel gaaf!

EDIT (18-09-08): Inmiddels heb ik de volledige versie met een mooie zwarte wireless gitaar, gisteren eens ff flink aan het gitaren geweest!! 😀 Dat is echt nog veel vetter!

You rock!

2 Reacties op “Guitar Hero

  1. Mijn vriend heeft dit spel ook op pc staan. Heb er me vorig weekend ook eens aan gewaagd! Blijkt toch best leuk te zijn maar je zal me niet zien met zo’n gitaar in mijn handen! Dan liever een controller!

    1. Echt waar? Een gitaar is toch veel vetter?
      En het lijkt me op één of andere manier ook makkelijker met een gitaar, kon niet erg goed aan de knopjes wennen net.
      Tof dat je reageert trouwens!

Geef een reactie