Auditorio de Tenerife

zondag 4 oktober 2009 om 17:18 uur

Tijdens onze vakantie in Tenerife zijn we ook een dagje naar de hoofdstad Santa Cruz geweest. Gewoon lekker met de bus, zoals je dat hier ook doet, ongeveer anderhalf uur rijden met de stopbus en met de snelbus drie kwartier. Helaas kwamen we er te laat achter dat het zondag was en er geen snelbus reedt, dus zijn we maar met de stopbus gegaan, duurde iets langer, maar dan heb je ook wat? Vlakbij het busstation van Santa Cruz stond dit gebouw, het nieuwe auditorium van Tenerife. Een vet gebouw om te zien!

Omdat het niet zo heel ver weg was besloten we er heen te lopen en toen bleek het niet alleen een heel mooi gebouw te zijn maar ook nog eens behoorlijk groot! Overal zaten hele grappige hoekjes (zoals het deurtje op de foto boven) en we kwamen er achter dat het hele gebouw gemozaïekt was. Daarnaast stond het echt op een gave locatie, elke 3 á 4 minuten vloog er een vliegtuig over precies in de richting van de boog. Ik heb nog steeds geen idee of ze het gebouw ook echt in die richting hebben gebouwd of dat het toeval was.
Daarna zijn we de stad maar eens in gelopen, maar zoals ik al zei, het was zondag dus op de markt na was er niet zo veel te doen en was het behoorlijk uitgestorven. Volgende keer even iets eerder nadenken, haha!

  • auditorio_groot
  • auditoriodeur_groot

Geef een reactie