Fotos uitgezocht!

zondag 13 september 2009 om 20:16 uur

Zo, het was weer even wat werk maar het is eindelijk gebeurd. Elke vakantie maak je eigenlijk veel te veel foto’s maar goed, laten we zeggen dat je daar niet zo heel veel aan kan doen! Vanavond zijn we er even voor gaan zitten en we zijn van 618 tot 191 kunnen komen, denk dat ze dan wel in een fotoboekje passen. Nu nog even uitzoeken waar we het fotoalbum af laten drukken, al eens bij HEMA gedaan maar denk dat het nu Albelli wordt aangezien zij in 2008 beste keus van de consumentenbond waren. Iemand ervaring met Albelli toevallig?

Voor jullie alvast een heel klein voorproefje, wel één foto, haha! Maar wie weet misschien komen er nog meer. Deze is van de Teide, de hoogste berg van Spanje en het is nog een vulkaan ook! We zijn niet helemaal bovenop geweest (3,1 km) maar we vonden 2.1 km ook al hoog genoeg. Soms is het erg groen, soms is het er wit, maar toen wij er waren was het er vooral erg dor. Neemt niet weg dat het wel een hele ervaring was!
Ow ja, voor wie het nog niet wist, wij zijn naar Tenerife geweest.

Geef een reactie