Rizla Racing Day 2009

woensdag 12 augustus 2009 om 22:03 uur

Afgelopen zondag ben ik weer naar de Rizla Racing Day in Assen geweest, vorig jaar heb ik het helaas moeten missen maar dit jaar kon ik er weer bij zijn. Ik vind het altijd een gave dag, vooral omdat er motor- en autosport is en niet te vergeten de Super Race Karts, die behoorlijk hard gaan, geloof dat ze 210 km per uur kunnen halen!
Hieronder een aantal foto’s die ik heb gemaakt tijdens de Rizla Racing Day, helaas zat ik deze keer iets verder van de baan en was het iets minder mooi weer dan bij de DTM waardoor het alweer iets moeilijker werd om foto’s te maken…

Na de eerste heat van de karts kwamen de motoren, wel heel grappig om te zien was de NSF 100 Championship waarin deelnemers van 9 t/m 15 jaar meededen. Natuurlijk ging het niet zo heel snel en duurde het lang voordat ze weer langs kwamen maar het was echt wel leuk om te zien!

Daarna ging het programma verder met de autosport, eerst kwam de formule 3, daarna de BRL, toen de formule Renault, nog een heat van de karts en als laatst de Dutch Supercar Challenge waarin veel verschillende auto’s meerijden. Op één of andere manier werd de laatste race echt een zooitje en gebeurde er wel heel veel! Een leuke race dus…

Hieronder een paar, nou ja, een heleboel foto’s!

 • brlv6_2
 • Demo A1GP Team holland RRd 09
 • dsc_105
 • dsc_129
 • dsc_173
 • dsc_175
 • dsc_203
 • f3_29
 • fr_4
 • rc_17
 • rc_24
 • sc_3

Geef een reactie