DTM Zandvoort 2009

zondag 19 juli 2009 om 21:24 uur

Vandaag weer lekker een dagje naar het circuit van Zandvoort geweest, de DTM was er ook dus dat was een dagje vol spektakel en lawaai et cetera! De dag begon met de Formule 3 Euro series, maar dat was een behoorlijk saaie race. Daarna kwam de Seat Leon Supercopa, daar ging het in de eerste bocht al flink mis, rode vlag, 20 minuten later gingen we weer verder en gebeurde er verder weinig op wat leuke inhaal acties na.

Daarna kwam de DTM en dat is toch echt wel ff wat anders dan, maakt veel meer lawaai en gaat ff een stukje harder. We hadden een mooi plekje bij de s-bocht waar we lekker veel van het circuit konden zien.

Daarna hebben we nog een klein stukje van de Porsche Carrera Cup gezien maar dat leek een behoorlijk saaie race te worden (was een constant treintje van Porsches) dus halverwege zijn we maar naar huis gegaan. We hadden nog een lange reis voor de boeg…

 • DTM___Ekstrom_by_Mozess
 • DTM___Scheider_by_Mozess
 • PorscheCarreraCup___Kentenich_by_Mozess

3 Reacties op “DTM Zandvoort 2009

 1. Ik heb dit soort dingen nog nooit gefotografeerd en dat is vast best pittig om het on de knie te krijgen (misschien dat ik het daarom ook nog nooit geprobeerd heb). Wel vraag ik mij af waarom je deze foto’s zwart wit gemaakt heb… Ik zou ze in kleur plaatsen weet bijna zeker dat ze dan vele malen sterker worden.

  1. Hey Robbie,
   Dat heb ik in principe gedaan om extra aan te geven dat hij vergrootbaar is, doe ik al een tijdje zo, maar is dus niet echt duidelijk. Ik zet ze er maar gewoon in kleur op.
   Maar… de grote versie is wel gewoon in kleur.

Geef een reactie