Flits!

zondag 4 januari 2009 om 16:29 uur

Ik had jullie beloofd nog te laten horen hoe het met mijn flitser ging. Ook had ik mijn moeder beloofd om nog eens een mooie foto van mijn broertje te maken voor op de kast. Hoe toevallig?!
Voor mij een mooie kans dus om eens een beetje te oefenen met mijn flitser. Het resultaat staat hierboven en inmiddels ook bij mijn ouders op de kast.
Ik heb geprobeerd om de flits niet al te recht op mijn broertje te richten, daarnaast heb ik het diffusie kapje erop gezet zodat de schaduwen niet te hard werden. Volgens mij is het aardig gelukt aangezien je niet echt heel goed kunt zien dat ik de flits heb gebruikt. Voor mij allemaal nieuw, ook het fotograferen van een model (scheelt natuurlijk veel dat het mijn broertje was), dus als jullie nog feedback willen geven, spuw gerust!
Helaas was ik een blanco A4-tje vergeten zodat ik niet echt kon spelen met de richting van het flitslicht en het dus alleen van voren kon laten komen, een leer voor de volgende keer.

2 Reacties op “Flits!

  1. Hey ziet er goed uit man! de foto dan he
    Je ziet echt bijna niet dat er een flitser gebruikt is, maar hij is duidelijk en goed belicht!

    Persoonlijk vind ik het jammer dat je nog een takje linksbovenin ziet, omdat het aflijdt van het onderwerp. Heb je dit expres gedaan?

    Ga zo door m8!

Geef een reactie