Flitser (speedlite 430EX)

dinsdag 2 december 2008 om 21:34 uur

Dit weekeind mijn cameratas weer eens een beetje uitgebreid met een flitser. Heb er helaas nog niet heel veel mee kunnen spelen, gisteren even wat geprobeerd.
Zitten wel heel veel opties op, maar denk dat ik het eerst even bij automatisch flitsen houd, zelfs dat is al veel mooier! Gisteren vooral bezig geweest met bouncen van de flits. Moet zeggen dat zo’n extra flitser toch stukken gaver is dan een interne flitser van je camera. Al is het alleen al omdat je nu ook indirect kan flitsen wat voor veel mooiere schaduwen zorgt. Voordeel van deze flitser is dat je hem zowel naar boven kan draaien als opzij, waardoor je dus in een kleine kamer al best veel met de richting van het licht kan spelen. Binnenkort maar eens goed mee gaan experimenteren.

Als het goed is krijg ik mijn batterygrip morgen zodat ik ook wat meer houvast heb, toch wel handig als je best grote handen hebt.

1 Reacties op “Flitser (speedlite 430EX)

Geef een reactie