Weer terug!

woensdag 8 oktober 2008 om 19:33 uur

Gisteren laat weer terug gekomen van onze vakantie naar Turkije! Gelukkig viel het weer hier op dat moment nog wel een beetje mee.
Wat ik wel zeker weet is dat wij die 8 dagen beter weer hebben gehad dan jullie hier in Nederland! Lekker elke dag ongeveer 25 tot 28 graden en veel zon dus we konden wel lekker vakantie vieren.

De 50ste verjaardag van pa is goed bevallen, wat ons betreft (en ik denk ook wat hem betreft) wordt ie gewoon volgend jaar weer vijftig jaar. We hebben hem daar mooi de hele dag voor gek laten lopen met een abraham-opblaaspop, dat hoort er natuurlijk wel bij!
Verder zijn we nog een dagje naar Samos geweest, dat ligt er maar twee uurtjes varen vandaan dus dat is goed te doen. Vet mooi eiland! We hebben Griekse kerkjes gezien en zijn een grotje ingeweest waar een heel oud aquaduct te zien was, vet mooi!
Ook zijn we nog een half dagje naar een Efese geweest, een grote opgraving in de buurt van Kusadasi. Een hele stad hebben ze daar opgegraven en ze vinden er nog steeds stukken bij, ook wel heel mooi. En voor de rest hebben we lekker vakantie kunnen vieren, op het strand gelegen en in het stadje gelopen.

2 Reacties op “Weer terug!

    1. Haha ja lekker he!
      Was idd een geslaagde vakantie ja, zal binnenkort eens kijken of ik nog wat meer foto’s kan uploaden!

Geef een reactie