Visjes

vrijdag 17 oktober 2008 om 21:22 uur

Een foto van een paar netjes opgestapelde vissen bij één van de handelaren op de vismarkt van Kusadasi in Turkije, het stinkt er altijd wel een beetje maar dan heb je ook wat!
Ik vind het altijd vet leuk om daar even te kijken, toen ik vroeg of ze het erg vonden om wat foto’s te maken begon één van de visboeren daar gelijk met een best wel grote levende vis te zwaaien waarna ik hem maar verteld heb dat ik liever ‘gewone’ foto’s van de visjes maakte. Gelukkig vond ie dat ook prima. Omdat het daar best wel donker was heb ik de ISO waarde wat hoger gezet, waardoor ook de kleuren veel sterker zijn geworden!

Een reactie op “Visjes

  1. Die man wilde ook dat ik met die levende vis op de foto ging! En dan moest ik mijn vinger zo in zijn bek haken! Getver!!

Geef een reactie