Rockin’ Park

vrijdag 11 juni 2010 om 11:48 uur

Al een tijdje niets meer laten horen, sorry!
Maar natuurlijk heb ik wel gewoon mijn dingetjes gedaan, eigenlijk zijn we de afgelopen tijd gewoon druk geweest. Maar daarover later meer op mijn blog. Eerst Rockin Park, ook dat is alweer een paar weekjes geleden.

Al met al een lekker dagje, wel behoorlijk warm! Er was beloofd dat de organisatie voor schaduwplekken zou zorgen. Dat hebben ze ook gedaan, maar misschien wel voor 300 mensen. Lekker als je er met 50.000 mensen in de volle zon staat. Maar goed, natuurlijk mocht dat de pret niet drukken. Twee podia was eigenlijk precies genoeg, zo kon je gewoon alles bijwonen, niet altijd helemaal vooraan staan, maar alles was goed te horen. Het is natuurlijk al weer een tijdje geleden, maar wat is me nog bij gebleven?

White Lies
Tof! Volgens mijn nichtje moest ik ze wel kennen. Ik heb de laatste tijd weinig naar de radio geluisterd maar eigenlijk kende ik ze niet. De zanger had wel wat weg van Joran van der Sloot, kan hij ook niets aan doen. Gelukkig zong hij wel veel beter (denk ik, ik heb Joran nooit horen zingen maar ik ga er niet van uit dat ie goed is). Bandje uit Engeland geloof ik, het klonk in ieder geval echt prima. Op twee of drie nummers na kende ik de liedjes allemaal niet. Sorry, nu wel!

Rise Against
Daarna Rise Against natuurlijk! Dat was gelukkig precies als verwacht. Tegen die tijd waren we wel toe aan een beetje schaduw, dus hebben we dat opgezocht onder een grote boom. Gelukkig hadden we zelfs daar nog goed uitzicht op het podium. Volgens mij was Rise Against één van de bands met het meest ruige repetoir. Altijd mooi natuurlijk, daar houden we wel van. Gaaf optreden waarin zo nu en dan ook ff wat rustige nummers werden gespeeld.

Vampire Weekend

Daarna kwamen er wat bands die ik niet echt hoefde te zien, wat ik me nog kan herinneren is Amy McDonald en Ben Harper. De laatste kende ik eigenlijk niet en hebben we van afstand gezien, net als Amy McDonald. Was voor mij goed genoeg.
Vampire Weekend kende ik ook niet, maar we zaten met een beetje geluk helemaal vooran in de schaduw. Grappige band! Ging niet echt ergens over geloof ik, maar was voor mij wel één van de prettige verrassingen van de dag. Net als White Lies. Of het echt rock was weet ik niet, maar daar had ik bij meer mijn twijfels over. Maar wel leuk!

Pearl Jam
Daarna was het natuurlijk zo ver, een twee uur durend optreden van Pearl Jam! Erg erg gaaf! Ik had mijn huiswerk gedaan en naast nummers van de cd ‘Ten’ kende ik nog behoorlijk veel nummers. Voor zover als ik heb gehoord waren het veel nummers van ‘Backspacer’. Eigenlijk was twee uur nog veel te kort, een toegift zat er helaas niet in, maar het had van mij best vier uur mogen duren. Of misschien nog wel langer. Dik! Pearl Jam!

Stereophonics!
Vergeet ik helemaal de Stereophonics! En dat is zeker niet terecht want dat was ook zeker een lekker optreden! Eigenlijk kende ik er nog niet eens heel veel van, alleen de laatste cd geloof ik. Maar de andere nummers die ze speelden waren zeker net zo goed, zo niet beter! In één keer verknocht geraakt aan ‘Have a nice day’! Wat een fijn nummertje!

Geef een reactie