IJsvogel in vector

zaterdag 28 december 2013 om 22:31 uur
Ik heb geen idee of het een naam heeft, maar de laatste tijd zie ik steeds vaker afbeeldingen die in een soort vector-afbeelding zijn omgezet voorbij komen. Geïnspireerd door die foto's ben ik vanmiddag eens aan de slag gegaan met een ijsvogel.

Eigenlijk was het heel simpel, ik heb een foto gebruikt van een ijsvogel (gevonden via google) en ben daar overheen volledig los gegaan met heel veel driehoeken. Vervolgens heb ik deze driehoeken weer ingekleurd en een aantal uurtjes later had ik dit als resultaat. Op zich best leuk, volgens mij kan het alleen nog stukken beter! Dus ik heb het resultaat opgeslagen zodat ik er nog alles mee kan. Misschien moet ik proberen om er minder vlakken van te maken zodat hij wat meer minimalistisch oogt, misschien moeten alle vlakjes iets meer detail krijgen door een heel klein verloopje toe te voegen in elk vlak, ik weet het nog niet… Maar ik ga het uitzoeken! (Natuurlijk zijn suggesties welkom in de vorm van een reactie!)

Vooralsnog dus dit resultaat. Voor de liefhebbers heb ik een zipje toegevoegd met wallpapers in een aantal formaten… dus mocht je hem op je achtergrond willen hebben dan moet je hem gewoon ff downloaden en jouw resolutie even pakken!

Download als wallpaper

Geef een reactie