Iphone!

zaterdag 10 maart 2012 om 23:28 uur

Na toch best nog wel even twijfelen heb ik toch gekozen voor een shiny witte iPhone 4s! Voor de mensen die het nog graag willen weten (of het nog niet wisten) het dubben was tussen de iPhone en de Galaxy Nexus. Ik denk dat ik toch ben gezwicht voor het gemak van de iPhone en hoop dat ik gelijk krijg dat deze twee jaar goed mee gaat en dat een Android toch op een gegeven moment langzamer wordt. Zo niet, dan zie ik het vanzelf.

Verder vind ik dat de iPhone net ff iets soepeler liep zonder al te veel vertragingen (ook wel belangrijk). Maar! Dat is hem geworden dus, nu kan ik er (hoop ik) weer een twee jaartjes tegenaan.

1 Reacties op “Iphone!

  1. Brigitte Bardot in vervlogen tijden! Wat een mooie strakke lijn en vooral prachtige vormgeving! Ultieme wegligging en zuinig in gebruik.! Be carefull…….

Geef een reactie