De #televisietoren is een kopje #kleiner, #Hoogersmilde

zondag 17 juli 2011 om 20:55 uur

Het is alweer een paar dagen zo maar ik vind het toch een gek idee. De televisietoren in Hoogersmilde is vanaf vrijdag toch een flinke kop kleiner, eigenlijk is ie gewoon tweederde kwijt. Dat is toch een flink stuk! Ik heb het nog niet in het echt gezien, want tegenwoordig woon ik natuurlijk gewoon in Utrecht, maar de foto’s heb ik wel gezien en het blijft toch een beetje onwerkelijk.

TVTorenHoogersmildeHoogersmilde ligt heel dicht bij het huis van mijn ouders, het was met de fiets goed te doen en wanneer we naar het TT-circuit reden kwamen we er toch altijd langs. Dus ik heb hem best vaak gezien, dus dat de toren er nu niet meer is vind ik toch eigenlijk wel heel raar. Het was toch altijd een behoorlijk groot apparaat die je niet echt kon missen wanneer je er langs reedt! 300 Meter was ie!

Geef een reactie