Een jaar als echt werkmannetje alweer!

woensdag 23 maart 2011 om 22:32 uur

Ik had er helemaal niet echt bij stil gestaan, maar in februari had ik er al een jaar opzitten als echte werkmeneer! Stiekem natuurlijk best heel mooi, al lijkt het net alsof het allemaal al veel langer geleden is dat ik ben begonnen bij NowOnline. Ergens klopt dat natuurlijk omdat ik er ook al stage heb gelopen voordat ik er echt begon. Maar nu (of eigenlijk een tijdje geleden) dus echt een jaar als fulltimer! Toch leuk!

Natuurlijk bofte ik dat ik direct na mijn stage kon blijven want dat is de laatste tijd ook niet zo heel vanzelfsprekend meer. Werden er op school nog gouden bergen belooft, dat blijkt in het echt wel anders. Maar! Voor mij dus wel, gelukkig. Ik mocht gelijk blijven na mijn afstuderen bij NowOnline, ik natuurlijk erg blij!

En! Dat ben ik nog, nu een jaar later zit ik nog erg goed op mijn plek. Krijg ik al wat meer verantwoordelijkheden en ga ik eigenlijk automatisch steeds meer doen. We hebben het gelukkig nog steeds behoorlijk druk en voor het grootste deel leuke klanten waardoor we echt mooie dingen kunnen maken. In dat jaartje zijn we overigens best wel behoorlijk gegroeid. Er werken al bijna twee keer zoveel mensen als toen ik bij NowOnline kwam! Mooi wel! (Alleen maar leuke mensen eigenlijk.) Maar dat moet ook! Houdt ons een gezellig en leuk team wat wel zo leuk is tijdens de bedrijfsuitjes!

Wat we doen is natuurlijk (kort) te lezen op de website, dus dat moet je dan vooral ook een keertje doen. Wat ik daar doe is echt heel leuk! Tenminste vind ik! Ik ontwerp er websites en webapplicaties voor de meest uiteenlopende klanten. Elke keer weer iets nieuws dus en een ander gevoel. De ene keer gewoon mooie dingen en de andere keer een applicatie waarbij we natuurlijk het meest letten op gebruikersvriendelijkheid. Maar ook dat mag er natuurlijk best een beetje gelikt uit zien. Gelukkig krijgen we dat dan ook regelmatig terug van onze klanten. Ook wel zo fijn.
Zo nu en dan mag ik er ook nog iets van fotografie naast doen en drukwerk ontwerpen, heerlijk toch?!

Dat ik er blij ben is nu wel duidelijk denk ik. Voor de rest gaat ook alles goed! We wonen lekker samen in een leuk appartementje in Utrecht (heerlijke stad) en inmiddels heeft ook mijn vriendinnetje een echte baan! Dus ook zij kan nu echt gaan beginnen… leuk!

Geef een reactie