Ipad

donderdag 6 januari 2011 om 23:05 uur

In het allereerste begin was ik er eigenlijk best heel sceptisch over. Dat durf ik best toe te geven. Want wat moet je nou met een IPad als je een smartphone hebt en een PC in de woonkamer. Nu ik er eentje heb denk ik daar heel anders over!

Eigenlijk komt het (denk ik) ook omdat ik het stiekem wel weer heel lekker vind dat er weer iets van Apple in huis is. Want… Ik weet niet wat ze altijd doen, maar het werkt zo verrekte fijn! En het blijft ook lekker werken. Zo ook de IPad, al kan ik dat laatste nog niet weten want ik heb hem pas bijna een week.
Zeker niet één van de eersten met een IPad dus, want een beetje terughoudend was ik wel. Maar goed, nu weet ik dat het een fijn apparaatje is!

Zoals ik al zei weet ik niet hoe ze het altijd doen, maar op één of andere manier werkt het net altijd iets soepeler. Ik heb een Android telefoon, maar toch werkt een IPhone net iets lekkerder. Maar misschien ligt dat niet alleen aan het besturingssysteem.

Je kan niks instellen! Sommige mensen ergeren zich er dood aan, ik absoluut niet. Eigenlijk vind ik het gewoon super relaxed, waarom zou je dingen in willen stellen als het gewoon goed werkt, en zo is het! Ik hoef alles niet in te stellen, Wifi pakt ie gemakkelijk en het werkt echt superfijn, dat is alles wat ie moet doen volgens mij.
Oké, ik geef toe toen ik hem voor het allereerst in de handen had, ging het idee ook wel even door mijn hoofd; “En nu, wat moet ik er mee?”. Maar dat was zo over, want je schakelt wifi in, maakt een account aan op de AppStore en je download apps! Zo simpel is het…

En dat kan je er dus mee! Apps downloaden en bekijken. En dat zorgt er toch voor dat ik mooi op de bank kan blijven zitten met de IPad naast me, en als ik dan wat op moet zoeken pak ik gewoon mijn IPad in plaats van dat ik naar de PC moet lopen om te googlen… Lui hè! Maar wel lekker!
Trouwens… Mail lezen en typen gaat echt zo gemakkelijk op de IPad dat ik hem mee naar mijn werk neem en zo veel mogelijk mail beantwoord met de IPad!

Als er iemand nog AppTips heeft, die zijn altijd welkom alleen heb ik nog geen creditcard, geen betaalde apps nog dus!

2 Reacties op “Ipad

  1. Misschien eens tijd om dan itunes kaartjes te kopen met tegoed? volgens mij heeft de MM er voldoende liggen van 5 tot 50 euro dacht ik..?

    kan je toch aan de betaalde APPS

    1. Dat is natuurlijk wel een idee! Er staan wel een paar Apps in de store die ik mijn naam hoor roepen! Wist niet eens dat dat ook kon :p

Geef een reactie