Bedrijfsuitje NowOnline

zaterdag 25 september 2010 om 16:41 uur
Afgelopen vrijdag hebben we het bedrijfsuitje van NowOnline gehad en het was GEZELLIG! Leuk weer eens om met zijn allen bij elkaar te zijn om leuke dingen te doen.

De dag begon in de Efteling (daar is natuurlijk ook de foto genomen), wat natuurlijk erg leuk is en waar ik ook python-ontmaagd ben. Dat was mijn tweede achtbaan ooit. Vroeger ook ooit eens in Walibi in de El Condor geweest.

Daarna hebben we nog een paar van onze klanten bezocht, wat ook leuk was omdat we nu ook bij elke naam een voorstelling van de persoon hebben. Shoppen bij Tribute Clothing in Arnhem en lekker voor elkaar koken bij Pan Pan in Doetinchem. Daarna als afsluiter nog even een drankje gedaan bij Sequoia!

Ook hebben we een quiz gedaan om te kijken hoeveel we nou eigenlijk van elkaar wisten en hoe goed we elkaar kenden, Utrecht tegen Duiven. Handig dat ik ook lang in Duiven heb gewerkt en zo nu en dan even in Duiven kom spioneren. Maar helaas mocht het niet baten, Duiven won! Gefeliciteerd nogmaals aan alle die-hard Duivenaren!

Toen weer in de auto allemaal naar huis. Half Nederland gezien dus, maar het was het zeker waard. Thnx @ThieryKetz voor de organisatie en iedereen van NowOnline natuurlijk voor de gezellige dag!

1 Reacties op “Bedrijfsuitje NowOnline

Geef een reactie