Vervolg op mijn oom was een racer! (1)

maandag 12 juli 2010 om 22:17 uur

Waar ik vooral heel erg blij mee ben is dat er gereageerd is op mijn post over mijn oom. En dat was niet zomaar een reactie. Willem van Dalen plaatste een reactie dat hij binnenkort een filmpje op YouTube zou zetten over mijn oom. Inmiddels staat deze er op en natuurlijk wil ik deze erg graag met iedereen delen! Toch een raar gezicht om na zo’n tijd ineens je oom (de piloot) in levende lijve weer te zien. Maar wel erg mooi!

Het filmpje:

Maar er is meer! Ook mijn ouders mailden me nog een paar foto’s (zie foto). Ik (maar dan vroeger) in de motor van mijn oom op het TT-circuit, samen met mijn (toen ook nog) kleine broertje. Nou ja, in de paddock. Ik ben overigens die ene achterin!

MichelindeZijspan

Een reactie op “Vervolg op mijn oom was een racer! (1)

Geef een reactie