Mystery Land 2010

dinsdag 31 augustus 2010 om 20:09 uur

Poeh! Het was ff bijkomen en we hebben alles eens even goed laten bezinken, maar we zijn er uit. Mystery Land was echt heel gaaf. Op de enige mooie dag van de week werd het gehouden, hoe toevallig. We hadden ons een beetje verkeken op hoe groot het zou zijn (om van de ene naar de andere kant van het terrein te lopen had je ongeveer 20 minuten nodig. Dat kende ik nog niet! Daardoor moet ik zeggen dat we veel hebben gelopen en niet heel erg veel DJ’s heb kunnen zien. Maar op zich vind ik dat niet erg, er was anders ook nog genoeg te bekijken! Want het terrein ziet er verder ook echt super uit. Alles Stages zijn wel ff de moeite waard om te bekijken. ik denk dat we er één of twee hebben gemist. Maar de mainstages waren echt heel gaaf, niks geen tent, maar gewoon mega grote open air stages. Supervet!
Daarnaast hadden we op de terugweg een beetje pech met de trein. Voor de meute van het terrein, op het verkeerde station uitgestapt, gewacht op de directe trein naar Utrecht, propvolle trein, nog weer gewacht op de volgende trein en toen waren we achter de meute aan. Doe je niks aan!

Speedy J blijft me nog wel even een poosje bij denk ik, daar hebben we een uurtje bij gestaan en die trok me daar een bak herrie los! Heerlijk! Helaas daarna de verkeerde afsluiter gezien (Q-base stage) omdat de ander er achteraf op youtube veel gaver uit zag

Ow ja, en of we volgend jaar weer gaan? Dat hangt er van af of we kaartjes kunnen krijgen.

Geef een reactie