Wachten, wachten…

zaterdag 10 april 2010 om 14:29 uur

Man!, wat duurt wachten op een nieuwe telefoon lang. Sinds een paar maanden heb ik mijn zinnen gezet op de Sony Ericsson Xperia X10 (Nee, die lange naam verzin ik niet zelf…), de eerste Android telefoon van Sony Ericsson. Na twee jaar een Windows Mobile telefoon gehad te hebben heb ik wel zin in Android omdat WinMo toch wel een beetje saai is eigenlijk. Android heeft een marketplace en lijkt tenminste nog een beetje op het besturingssysteem van de iPhone. Waarom ik dan niet gewoon een iPhone neem? Die is heel simpel, ik wil zelfs bij mijn ouders bereikbaar zijn, en volgens mij is T-Mobile dat daar nog steeds niet.

Dan het telefoontje. Nou ja, telefoontje, hij is redelijk groot (iets groter dan de iPhone). Maar ik ben eigenlijk gevallen voor het ontwerp. Die vind ik dan weer stukken mooier als het ontwerp van de iPhone. Als ik alle reviews zo lees is iedereen er redelijk enthousiast over. Alleen ben ik nog wel benieuwd naar wat reviews van ‘gewone’ mensen ipv de ‘echte’ verkopers. Vind ik ook wel belangrijk!

Nou ja, ik wacht nog ff verder… Als het goed is moet ik nog ongeveer twee weken. Hij is nu wel al uit met KPN (Dus ik ga hem binnenkort alvast ff uitproberen denk ik). Maar ik wil bij Vodafone blijven en mijn abbo houden, vandaar. Idioot dat ie de eerste twee weken is gesimlocked op KPN trouwens, bah!

Moeilijk… wachten!

Geef een reactie