Iedereen nog een heel gelukkig nieuwjaar!

zondag 3 januari 2010 om 21:40 uur

Beter laat dan nooit! Ik hoop dat jullie er ook zo over denken.
Maar iedereen alsnog een heel gelukkig en gezond 2010!

Ik moest helaas in het begin al even flink aan de bak voor mijn afstuderen waardoor ik er nog niet aan toe gekomen ben om hier een post te schrijven, maar bij deze dan. Mijn verslag is inmiddels af en deze moet morgen ingeleverd worden.

Drie dagen geleden is het 2010 geworden. Nog twee jaar en dan vergaat de wereld volgens de Maya’s, maar laten we daar nog niet teveel aan denken. Of er gewoon niet in geloven.

Ik hoop dat 2010 voor jullie net zo’n tof jaar gaat worden als voor mij. Ik denk dat er namelijk veel gaat veranderen en daar heb ik wel zin in.
Ten eerste ga ik dit jaar afstuderen. Als alles zo loopt zoals het moet lopen heb ik in maart mijn diploma in handen en kan ik aan het werk. Bof ik even, want met mijn baan zit het waarschijnlijk wel goed. Na school kan ik zo verder bij NowOnline, tenminste, zoals het nu lijkt.
Dan… NowOnline gaat verhuizen naar Utrecht waardoor ik dus ook in Utrecht ga werken, goed nieuws! Hebben we ook direct een goede reden om ook te gaan verhuizen. Dat hopen we dan ook dit jaar te gaan doen. Misschien ergens dichtbij Utrecht, in Utrecht zelf of ergens tussen de nieuwe baan van Josine en mij in. Want dat is natuurlijk nog even afwachten.

Genoeg te doen dus aankomend jaar! Ik heb er zin in, hoop dat jullie net zoveel zin in 2010 hebben!

3 Reacties op “Iedereen nog een heel gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie