Is ie alweer thuis?

zondag 6 december 2009 om 21:19 uur

Gisteren is het weer sinterklaasavond geweest, zijn er nog veel mensen geweest die het gevierd hebben? Ook met surprises en gedichten en zo?
Wij hebben surprises en kadootjes gedaan met de familie van Josine, was weer gezellig en natuurlijk zijn de kadootjes en alle pepernoten, chocolade- geld, letters en sigaretten weer binnen. Ow ja, de taai taai natuurlijk niet te vergeten. Ik had dit jaar een komkommer gemaakt (zie foto, tenminste voor zover er een komkommer in te herkennen is). Aangezien ik een groente- en een vleesmes had gekocht. Vleesmes zat er in, met het groentemes kon de komkommer open gesneden worden. Lekker creatief, haha! Zelf kreeg ik een guitar hero gitaar van karton… Met het boek “Wat is de wat” er in.
Nu ff bijkomen, nou ja voor zo ver dat nodig is, en dan alweer door naar de kerst. Dat vieren we dan weer met mijn familie.

1 Reacties op “Is ie alweer thuis?

Geef een reactie