Sinterklaas enzo…

maandag 30 november 2009 om 22:11 uur

Jeuj, zaterdag is het weer zo ver, dan is hij weer jarig, onze echte eigen Sinterklaas. Ook dit jaar weer helemaal uit Spanje gekomen samen met al zijn pieten op de stoomboot, ja echt! Wat een rit moet dat elk jaar zijn zeg, poeh!
En ja, dan wordt het pas leuk, dan begint alles pas! Voor zaterdag moeten we namelijk nog wel een gedichtje, ja zo’n echt sinterklaas-gedicht, mét een surprise maken! Waarschijnlijk moet ik nog even heel erg hard aan mijn duim gaan zuigen, want ik denk dat ik dit jaar moeite ga hebben met het gedichtje… Waarom? Geen idee! Maar gelukkig is mijn duim nog steeds dik genoeg, daar moet vast iets uit komen!
Hopen dat Sint toch niet al te veel last heeft gehad van de crisis dit jaar en dat hij onze cadeautjes in ieder geval wel heeft kunnen kopen, haha!

1 Reacties op “Sinterklaas enzo…

 1. Sommige mensen hebben alles al
  En dat vond sint toch al te mal
  Weetje wat mo in het schoentje vindt?
  Een gekko met de groeten van de Sint

  Het gedicht is bijna uit
  ‘t Was veel geld, maar voouruit
  Bedwing nog heel ven je ongeduld
  Uitpakken dan maar, er is nu wel genoeg geluld!

Geef een reactie