Het afstuderen gaat dan toch beginnen!

zaterdag 26 september 2009 om 23:03 uur

Afgelopen week was het dan toch nog zover, mijn afstudeeropdracht werd goedgekeurd. Mijn opdracht om een hele nieuwe huisstijl en huisstijlgids + alles wat daarbij komt kijken was niet goedgekeurd omdat het niet ‘multimedia’ genoeg was, helaas! Maar goed, we hebben een andere opdracht kunnen vinden die na een paar aanpassingen wel goedgekeurd is. Gelukkig maar, dan kan ik in ieder geval beginnen. Plan van aanpak ligt er gelukkig al voor een groot gedeelte dus wanneer ik deze week te horen krijg wie mij begeleider is kan hij gelijk opgestuurd worden. Hopen dat ik diepte genoeg in mijn onderzoeken kan krijgen en dat ik een mooi en gemakkelijk CMS kan ontwerpen die in principe door iedereen te gebruiken is!

Ow ja, waar ga ik afstuderen? Bij NowOnline, een internetbureau in Duiven (wel deeltijd want ik heb er ook een baan gekregen!). Eens in de twee weken moet ik een verslagje opleveren waarin staat wat ik gedaan heb, of ik nog op schema loop en wat ik de aankomende weken ga doen. Ik moet er nog even over denken en kijken of het mag, maar misschien dat ik dat wel gewoon op deze blog bij ga houden onder een nieuwe kopje; afstuderen. Dat zien jullie vanzelf!

2 Reacties op “Het afstuderen gaat dan toch beginnen!

Geef een reactie