Gaafheid ten top, NewJuice!

maandag 29 juni 2009 om 20:44 uur

De afgelopen dagen waren dan misschien allemaal heel lang, het was ook zo voorbij! NewJuice was echt supertof!
Iedereen, echt heel erg bedankt voor wat voor bijdrage dan ook! Zaterdag hebben we 170 bezoekers gehad en daar zijn wij heel, heel erg blij mee! Ook de vrijdag was echt super, 4 leuke presentaties gehad van alle minor-genoten en daarnaast nog presentaties van Frank Krezin van de Waag Society en Lykle de Vries van De Ondernemers, Lykle die helemaal voor ons uit het hoge noorden naar Arnhem was afgereisd, super! Heel veel goede berichten gehad, positieve reacties, leuke mensen, toffe exposanten, goeie muziek en dat maakte mij (en ons) echt heel erg blij!
Zaterdag avond de afsluiting gehad in Willemeen, dat maakte het echt heel erg af. Knallende bandjes en vette dj’s gehoord (Sky Architect, Gofish, 303F en Mr. Slide), WOW wat een weekend! En toen moest de zondag nog komen. Helaas begon die met wat gedreun in mijn hoofd, haha!

Ow ja, thnx aan Denkbeeldenstorm voor de foto.

2 Reacties op “Gaafheid ten top, NewJuice!

    1. Eyy Robbie,
      Vakantie is ook altijd goed toch! Wel een lekkere vakantie gehad dan? Waar ben je dit keer geweest?
      grtz.

Geef een reactie