Plannen voor NewJuice!

woensdag 20 mei 2009 om 22:11 uur

Het komt steeds dichterbij, de ene keer iets te snel, de andere keer kan het niet snel genoeg gaan! Ik heb er zin in, NewJuice!. Gelukkig heb ik vandaag de plattegrond van de Historische Kelders gekregen en kan ik dus beginnen te bekijken waar alle kunstweken, interactieve installaties en de rest moet komen te staan. Natuurlijk allemaal in een zo mooi mogelijke volgorde, voor zover de ruimtes dat echt toe laten. Gelukkig komen er nog steeds aanmeldingen van exposanten en hebben we al best veel dus we gaan er vanuit dat de kelders mooi vol komen te hangen.
Vandaag de hele dag bezig geweest met het overtrekken van de aangeleverde plattegrond en het uitrekenen van de grootte van de individuele kelders, natuurlijk hoort daar ook het vluchtplan bij. Voel me zo nu en dan net een architect.
Kortom, er moet nog best wel wat geregeld worden, maar we gaan er nog steeds van uit dat het allemaal goed komt en hebben er nog steeds veel zin in. Kan niet wachten tot de 26ste en de 27ste van juni, jopen dat er veel mensen op af komen.

4 Reacties op “Plannen voor NewJuice!

Geef een reactie