Bamboo fun

maandag 18 mei 2009 om 20:44 uur

Jarig zijn is altijd leuk, gelukkig ook dit jaar weer geldjes gekregen waarmee ik een Wacom Bamboo Fun van kon kopen. Moest zelf nog wel een klein beetje bijleggen maar dan heb je ook wat. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Werkt echt supermakkelijk en heel fijn. Met het schrijftablet zelf kan je al best veel doen: Inzoomen, scrollen, tussen programma’s wisselen en naar de volgende/vorige pagina gaan, allemaal heel gemakkelijk! Maar ook het pennetje werkt echt heel fijn. Ik werk met twee beeldschermen en zelfs dan is ie nog heel precies! Ben blij dat ik nu met een pennetje kan werken, bijkomend voordeel is natuurlijk dat het ook nog eens heel erg anti-RSI is! Altijd handig!

Ik ga er de komende dagen veel mee proberen te werken denk ik, maar ik merk nu al dat ie bijna helemaal de muis aan het vervangen is. Met het zelfde gemak pak je het de pen ook navigeren door Windows en surfen in Firefox werkt gewoon super.

2 Reacties op “Bamboo fun

Geef een reactie