…En weer terug!

dinsdag 28 april 2009 om 16:07 uur

Zo, al een poosje weer terug van de reis naar de Ardennen en eindelijk weer een beetje bijgekomen. Wat hebben we daar nou gedaan?
We hebben voor de stichting Dollypop een nieuwe huisstijl ontworpen en we hebben in de week ook al een begin gemaakt aan het ontwerpen daarvan. Het tweede weekend (toen ik al weg was) hebben een aantal professionals dit bekeken en ik geloof dat het initiatief erg goed viel en dat er maar weinig gewijzigd hoeft te worden. Top dus!
Daarnaast hebben we ook nog andere dingen bedacht hoe we Dollypop in de lucht kregen. Veel nadenken, brainstormen, even weer rusten (vooral niet teveel), bier drinken (wel veel), slapen, ontbijten/fruitshakes maken en weer verder. Heftig weekje dus maar wel erg leerzaam, leuk en vooral erg dankbaar!

Nu de dingen nog ff afwerken etc. en dan kunnen de nieuwe websites de lucht in!
Ook heb ik in die week nog een heel leuk experiment gedaan met Wim van Dollypop over hoe je de lagen van een logo goed op elkaar kan afstemmen en wat wel en niet werkt. Ongeveer honderdzestig verschillende logo’s later zijn we maar eens wat uit gaan kiezen. Uiteindelijk heeft dit een leuk kunstwerk opgeleverd!

Geef een reactie