Racoon in Luxor live, 20 maart

zondag 22 maart 2009 om 01:16 uur
Helaas konden we niet met zijn tweeën heen omdat Josine ziek was. Dus ben ik gisteren alleen met Diederik en zijn vriendin heen geweest en het was VET! Weet nu al zeker dat als ze de volgende keer weer in de buurt zijn en ik in de gelegenheid ben ik zeker weten weer heen ga!

Echt een supertof optreden, leuk voorprogramma ook (Cool Genius). Volgens mij vonden ze het zelf ook leuk, wat ik altijd wel vet vind om te zien (of ze kunnen goed acteren, maar dat geloof ik niet). Zo nu en dan even een grapje tussendoor en een verhaaltje om een muziekje in te leiden zoals ze dat wel vaker doen volgens mij, leuk! Van alle cd’s zongen ze wel wat en ik heb ook zo’n beetje alle nummers die ik goed vind wel voorbij horen komen (Laugh about it, Blow your tears, Walk away, Brother, Clean again, My town en natuurlijk Feel like flying) en nog een heleboel andere goede nummers natuurlijk.

Ik ben er de volgende keer weer bij en dan sowieso met zijn tweeën! Of met zijn vieren, of met nog meer…

Geef een reactie