Run Motherfucker Run

donderdag 19 februari 2009 om 00:09 uur

Nog zo’n vet apparaat wat ook op STRP stond in 2006 was Run Motherfucker Run van Marnix de Nijs. Ook van één van de makers/medewerkers van het project hieronder (spatial sounds). Het idee was volgens mij dat je over een loopband rende die rekening hield met jouw snelheid. Je kon harder en zachter gaan lopen waardoor het beeld voor je ook sneller of langzamer bewoog. Daarnaast kon je zo nu en dan ook nog kiezen om in een andere omgeving te gaan lopen door links of rechts te gaan lopen bij zo’n keuzemogelijkheid. Natuurlijk alles weer op vette vage muziek (voor zover als ik het me kan herinneren).
Voor het geval dat ik het niet helemaal goed vertel hebben jullie hier een linkje naar de officiële site van Run Motherfucker Run.
En nog een filmpje!

Geef een reactie