Klunen

zondag 4 januari 2009 om 01:28 uur

Na “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt”, “Komt een vrouw bij de dokter” en “De weduwnaar” (in volgorde van hoe ik ze gelezen heb) ben ik nu aan mijn vierde boek van Kluun begonnen: Klunen.

Even weer een stukje van de binnenkant van het boek (daar staat waar het over gaat aangezien de achterkant vol staat met foto’s van de Kluun himself):
“71 Verhalen, acties, columns, blogs & andere vrolijke onzin van kluun.

Kluun zorgt voor vuurwerk, of het nu gaat om vrouwen, voetbal, seks, schaamhaar, uitgaan of euthanasie. Op zijn weblog en in columns spreekt hij zich stevig uit over deze en andere belangwekkende aardse zaken, waaronder Het Meest Onuitgelezen Boek Aller Tijden en Zinloos Geweld bij Bevallingen.

KLUNEN biedt Kluuns beste verhalen, acties, columns, blogs & andere vrolijke onzin van de afgelopen jaren, inclusief een cursus ‘Voetbal kijken voor vrouwen’.
O ja, en een analyse van het huwelijk.”

Dat is waar het boek over gaat, ik heb nu een paar verhaaltjes en/of acties en/of columns en/of blogs en/of anders onzinnigheden gelezen, lachen! Weer leuke verhaaltjes van Kluun. Een groot voordeel van dit boek vind ik dat het allemaal korte verhalen zijn en je dus heel makkelijk weg leest en niet veel hoeft te onthouden voor de volgende keer dat je gaat lezen! Denk dat ik dit boek weer ongeveer net zo snel uit heb als de vorige drie boeken.

Geef een reactie