Weer thuis!

zondag 10 augustus 2008 om 20:26 uur

Zo, we zijn weer thuis! Terschelling was mooi!

Eigen bed, eigen kamer, eigen douche, eigen toilet en gewoon koffie zetten met de senseo in plaats van water te laten koken op een brandertje. Zo! Wat duurt dat lang!
Maar de vakantie was echt superlekker. Mooi eiland, Terschelling, wij hebben ons er prima 14 dagen kunnen vermaken. Het slapen in een tentje viel zo nu en dan alleen wat tegen, maar laten we zeggen dat dat erbij hoort.
De eerste week hebben we echt super mooi weer gehad, de tweede week helaas niet echt meer. Gelukkig hadden we in de eerste week al lekker veel gedaan en waren we ‘s avonds al lekker op het mega-brede strand geweest. Lekker chillen bij West aan zee, wat een relaxte strandtent is dat! Leek een beetje op Bloemendaal zeggen ze (ik ben nog nooit in Bloemendaal geweest dus zeker weten doe ik het niet).
Maar in de twee weken dat we er waren hebben we het hele eiland gezien, inclusief drenkelingenhuisje! Het was me het tochtje wel maar ik vond het het wel waard!
Blo-karten heb ik daar ook nog gedaan, echt supergaaf! Er stond die dag echt lekker veel wind dus zo nu en dan ging het echt wel hard! Cranberries kan ik alleen niet meer zien, daar wordt je mee dood gegooid daar!

Nu helaas weer thuis en morgen weer beginnen met werken:(

3 Reacties op “Weer thuis!

Geef een reactie