Kunst!

zondag 22 juni 2008 om 21:31 uur

Dat is veel troep in één beeld!

Vanmiddag na die ontzettende onweers- en vooral ook hagelbui nog even naar de Sonsbeekpark geweest. Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen omdat daar nu de tentoonstelling Sonsbeek ‘08, Grandeur is. Ooit (vorig semester op school) ook nog eens een project voor gedaan. Dit vond ik wel een mooi beeld en ook eigenlijk best wel een mooi resultaat. Andere beelden komen misschien later nog, we hebben ook nog niet alles gezien.

2 Reacties op “Kunst!

    1. Ik heb inderdaad niemand met een PDA zien lopen inderdaad, gewoon nog allemaal mensen met ouderwetse boekjes, waar volgens mij niet eens een plattegrond in stond. Maar dat weet ik niet zeker. Heb de helft gezien nu ongeveer denk ik en er zitten wel leuke dingen tussen. Ook een boel vaags, maar daar is het kunst voor!

Geef een reactie