HTC Diamond

woensdag 11 juni 2008 om 16:06 uur

D-Day today!

Vanmorgen opgestaan, snel gedouched en alles want ik moest en zou op tijd klaar zijn. Vandaag was namelijk de dag dat de Belcompany kon bellen. En dat deden ze! Rond 12.00 uur kreeg ik een telefoontje dat de mooiste telefoon van Nederland binnen was! Drie gaten in de lucht later was ik weer tot rust gekomen en ben ik naar de Belcompany gegaan om hem op te halen. Was ik de eerste in Arnhem die hem had zei hij. Hoe weet ie dat nou? Maar goed maakt niet uit, ik heb hem en hij is super-supervet!
Wel erg wennen omdat ik tot nu toe alleen nog maar gewone telefoons heb gehad maar dat komt ook wel weer goed! En nee, vingerafdrukproof is ie niet echt…
Mooi is ie hè…

  • diamond_groot
  • diamond_groot1
  • diamond_groot2

3 Reacties op “HTC Diamond

  1. i’m very VERY very very very very very very very very very very jealous!!

    Veel plezier met dit heeeele mooie apparaatje!
    (ooww waren die paar maanden nu maar al voorbij, dat ik nog moet wachten)

Geef een reactie