Dat was Pinkpop!

maandag 2 juni 2008 om 19:40 uur
Wooooooow, Jammer jammer jammer, het is alweer voorbij!

Wat een vet festival deze keer zeg! Ben echt helemaal naar de tering, oren fluiten, geen poten meer onder mijn lijf en vanavond mooi vroeg plat maar wat was het cool!

Dag 1:
Was natuurlijk de dag van Metallica, maar ook de rest was gaaf! Animal Alpha gezien, wat een gek wijf haha, headbangen als een gekke, met drinken naar het publiek spugen en ze zag er niet uit. Maar, wel een supervet optreden! Daarna nog Incubis, Alter Bridge en natuurlijk dan Metallica gezien! Metallica was ook supervet en lekker lang! Roegheid ten top! haha.

Dag 2:
De tweede dag hebben we een heleboel gezien, beste vond ik Voicst, supervet optreden, ook met Pete Philly en Perquisit, strandaccessoires in het publiek en lekkere raketjes, haha. Justice was ook mistens net zo vet! Zweten in de tent als een malle en wat een vette lui! En natuurlijk de afsluiter Foo Fighters, ook een supergoed optreden en Dave vroeg zelfs of hij nog een paar extra nummers voor ons mocht spelen (hoe lief, haha) en dat mocht!
Verder nog gezien: Air Traffic (relaxed), The Verve, Editors en de Kaiser Chiefs.

En dag 3:
De langste dag! Met als toppers Racoon, Fiction Plane en Pete Murray! Begonnen de dag met Fiction Plane, erg vet bandje en ze waren live ook goed! Daarna de Wombats gezien, ook lachen! Gavin de Graw half gezien, was wel goed. Kate Nash, vond ik zelf niet heel goed, te snel en daardoor ook irritant eigenlijk. Racoon! Echt een super optreden, waren live ook erg goed en lekker mee kunnen zingen met “my town” vet nummer is dat, maar de rest ook! Poeh! Lekker was dat! Daarna Pete Murray, rockte mij iets teveel, had iets meer relaxmuziek van hem verwacht maar was wel erg gaaf. Alanis Morisette, ook wel goed! (En dat zeg ik, houdt eigenlijk helemaal niet van haar muziek) Serj Tankian was ook vet, lachen stem heeft die gozer. Daarna nog Queens of the Stoneage (goed!), Counting Crows (relaxed) en Rage Against the Machine (hard!) wel erg gaaf en erg veel mensen zien springen:D

Al met al supervet dus!

2 Reacties op “Dat was Pinkpop!

Geef een reactie