Marquez jongste kampioen ooit in de MotoGP!

zondag 10 november 2013 om 22:38 uur
Marquez kwam, zag en overwon. Echt, wat een kereltje, kom je als 20 jarig mannetje binnen in de MotoGP, race je tegen mannen als Lorenzo, Pedrosa en Rossi en dan houd je ze gewoon in je eerste jaar al achter je!

Wat heb ik dit jaar van dit mannetje genoten zeg! Regelmatig deed hij in het begin dingen die niet altijd even netjes waren, maar ik vond het wel mooi! Lekker laten zien dat je er ook bent! Ik vind het zo’n gaaf gezicht hoe hij werkte met zijn motor en zijn fiets echt ronde naar ronde driftend de bocht in gooide om vervolgens de bocht zo strak mogelijk te maken. Wat een rijstijl!

Naarmate het jaar verstreek is hij eigenlijk best wel een volwassen rijder geworden. Oké, hij had wel een aantal strafpunten achter zijn naam staan, nog eentje en hij had een echte straf gehad, Maar dat is niet gebeurt en nu is hij wereldkampioen met maar liefst 4 puntjes verschil op Lorenzo! Want spannend dat werd het wel tegen het einde van het seizoen.

Geef een reactie