#f1 2012, het slotstuk: #Alonso vs. #Vettel …bijna!

zondag 25 november 2012 om 16:36 uur
Nog een klein half uurtje en dan is het al zo ver! Het slotstuk (of in normaal Nederlands de finale) van het seizoen 2012. Net als de afgelopen jaren op het circuit in São Paulo in Brazilië.

Dit jaar gaat het tussen Vettel en Alonso, die elk de derde wereldtitel op hun naam kunnen schrijven. Alonso is van deze twee natuurlijk de beste rijder, Vettel heeft wat meer geluk gehad met zijn auto. Dus als je het zo zegt zou je denken dat Alonso wereldkampioen moet worden. Toch ben ik het daar niet mee eens! Met sommige mensen heb je gewoon niet zoveel, zo ook Alonso… niet mijn type denk ik. Vettel iets meer, dus laat Vettel hem dit jaar nog maar een keertje pakken.

Nog liever had ik gezien dat het iemand anders was; Hamilton, Button, Räikkönen of eventueel Rosberg ofzo. Ook Schumacher had ik het zelfs nog wel een beetje gegund, maar ja… dit jaar gaat het tussen Vettel en Alonso, Red Bull tegen Ferrari, blauw tegen rood, het energiedrankje tegen de gevestigde orde… #blabla

Ow ja! Om het nog spannender te maken staat er zelfs regen op het programma van het weer!
Lekker hoor.

We gaan het zien!

Geef een reactie