De #GP van #Maleisië 2012

zondag 25 maart 2012 om 15:58 uur

Zoals sommigen van jullie misschien al op twitter gelezen hebben, dit was me er weer eentje! Zo mogen ze van mij het hele jaar wel zijn. Net voor de start even een buitje, vervolgens starten in de regen. Jammer wel dat het dan ff zo hard gaat regenen dat de race moest worden stil gelegd. Maar daarna krijg je dan wel een hele mooie race.

Ik ben niet specifiek fan van één persoon, ik heb liever dat er iedere race een ander op het podium staat. Natuurlijk heb ik mijn favorieten, maar ik kan niet één persoon noemen waarvan ik zeg; Die moet winnen, daar ben ik fan van. Vandaag was wel weer zo’n dag dat er zo ineens iemand uit het middenveld opdook en het Alonso op P1 naar mijn mening best moeilijk maakte. En wie was dat dan? Een Mexicaan! Perez, die na een klein foutje gewoon zijn Sauber (jaja Sauber) op de tweede plaats zet en het podium op mocht. Strak gereden wedstrijd. Als hij zijn foutje niet had gemaakt had ie misschien nog eerste kunnen worden, maar dan doen we dat gewoon de volgende race.

Ik ben er ook wel voor dat Ferrari niet goed mee kan komen. Mag van mij ook wel vaker gebeuren. Nu kan je tenminste zien dat Alonso wél kan racen en Massa niet meer mee kan komen. Alonso zet zijn slechte Ferrari (ze zeggen het zelf ook) op de eerste plek, terwijl Massa hem nog niet eens in de top tien krijgt en finisht op een 15e plaats. Ik zeg: Massa eruit en iemand anders er in die wel kan racen. Maakt me niet eens zoveel uit wie ze erin zetten als ze Massa er maar uit halen. (Uhm nee, sorry, ik ben niet zo’n fan van Massa).

Nu moeten we weer ff wachten. Ik vond twee weken Formule 1 achter elkaar eigenlijk best chill, maar de volgende race is pas op 15 april… Poeh, dat is pas over drie weken!

Geef een reactie