Rizla Racing Day ‘10

zondag 15 augustus 2010 om 21:21 uur

Vorige week zondag ben ik samen met mijn vader weer naar de Rizla Racing Day geweest, een hoogtepuntje elk jaar wel weer eigenlijk. Helemaal mooi omdat het ook nog eens gratis toegankelijk is.
Ook dit jaar was het weer een mooi dagje, met halverwege de dag een behoorlijke bui waardoor het circuit ineens een glijbaan werd voor de eerste race van de Dutch Supercar Challenge. Daarna werdt de baan weer redelijk droog en ging alles weer behoorlijk. De demo’s waren dit jaar echt mooier dan de andere jaren vond ik. Deze waren veel meer over de hele baan, ook Yelmer Buurman (demo Superleague Formula powered by Sonangol) trok op veel plekken even een mooie donut, ook vlak voor onze neus in de strubben. Altijd leuk! Robert Doornbos was mooi aan het spelen in een Mercedes SLS, piepende banden in zo’n beetje elke bocht!

Wel moet ik zeggen dat ik de motorsport minder goed vertegenwoordigd vond met maar twee races en één demo van Jasper Iwema (3 rondjes). Dat viel dan weer een beetje tegen. Voor de rest was het weer mooi en kon de regen ook geen roet in het eten gooien. Helemaal niet zelfs, parapluutje mee en dan wordt het er eigenlijk alleen maar spectaculairder van. Volgende stop, DTM aankomende zondag op Zandvoort, zin in!

Later denk ik nog wel wat meer foto’s van de #RRD ‘10.

Geef een reactie