A1 Grand Prix of wordt het een petit prix-je?

dinsdag 20 oktober 2009 om 22:35 uur

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er toch goed nieuws uit de A1gp. Team Nederland staat op de deelnemerslijst van 2009-2010! Dus dan denk ik dat we er van uit mogen gaan dat ze gewoon mee rijden. Gelukkig maar, want daar wordt het seizoen toch weer een stuk spannender van! Nu nog even wachten wie er in de auto komt te zitten. Hoop op hetzelfde rijdersduo als vorig jaar en hopen dat het dan allemaal net ff een tikkie beter af loopt als vorig jaar. Ben benieuwd, niet dit weekend, maar het volgende weekeind is de eerste race al.
Dan ben ik in de Efteling… ook leuk!

Update, 20 okt. Helaas blijft het nieuws over de A1gp steeds veranderen. Lijkt het de ene dag allemaal goed te gaan, de volgende dag is het weer helemaal niets. Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat de eerste race niet door gaat. Schijnt dat de auto’s in Engeland staan en daar blijven staan wegens geldgebrek, er schijnen problemen te zijn met Ferrari en om alles compleet te maken schijnt er ook nog een betalingsachterstand te zijn bij Bridgestone dus willen zij ook niet leveren. Best wel een probleem want racen zonder banden lijkt me moeilijk! Om van de auto’s nog maar te zwijgen.

Nou ja, ik denk dat ik me er maar even een poosje niet mee bezig ga houden. Hoop nog steeds heel erg dat Assen door gaat en dat Robert Doornbos en/of Jeroen Bleekemolen gewoon weer in de auto zit wanneer ze weer gaan racen. En dan maar hopen dat het weer een beter seizoen wordt als de voorgaande jaren. Natuurlijk blijf ik wel kijken wanneer het weer op tv komt want het blijft een super vet klassement!

Geef een reactie