Wel of geen A1gp?

woensdag 16 september 2009 om 21:31 uur

Vervelend, komt de A1gp naar Assen, heb ik kaartjes om er heen te gaan, blijkt dat het dit jaar eigenlijk helemaal niet zo heel goed gaat met de A1gp. Ten eerste staan er al heel lang maar 2 races op het programma voor volgend jaar, eentje dit jaar nog in Australië en de andere in mei 2010 in Assen. Hopelijk zijn ze wel met meer races bezig maar updaten ze gewoon de site niet. Anders wordt het wel een heel kort seizoen, en dat is natuurlijk wel erg zonde. Jammer want ik heb er echt nu al veel zin in om naar Assen te gaan en alle A1gp bolides (Ferrari’s) te bekijken!

Nog erger zou het natuurlijk zijn als team Nederland niet eens kan rijden in Assen, heb je een Nederlandse grand prix (die was er natuurlijk al maar nu is ie in Assen) rijdt A1 team Nederland misschien niet, dat is natuurlijk zonde. Die kans is er want vanavond las ik dit minder briljante nieuws op RaceXPress. Niet echt lekker allemaal dus, laten we hopen dat het toch allemaal nog goed komt en dat we volgend jaar gewoon een seizoen voor de boeg hebben van ong. 12 races zodat we lekker de winterstop van de formule 1 kunnen overbruggen!

Geef een reactie