Deutsche Tourenwagen Masters Zandvoort ‘08

zondag 13 juli 2008 om 19:13 uur

Vandaag gezellig samen met Diederik naar de DTM in Zandvoort geweest, wat vet zeg!
Mooie races, lekker lawaai en zo nu en dan nog best spannend. Wat niet erg spannend was was de race van Cristijan Albers die al behoorlijk snel ergens in de muur stond zodat we hem al snel niet meer konden zien. Eerst dacht ik nog dat hij in de pits stond maar dat bleek dus niet, hij stond in de renault bocht mooi naast zijn auto. Voor de rest best een vette race, volgens mij niet heel veel gebeurt. Zo nu en dan is het alleen wel een beetje moeilijk om te volgen als je aan de baan staat door de snelle pitstops die ze maken.
Dan daar maar niet op letten en zo nu en dan eens ff een fotootje schieten! Was erg vet, komen later nog wel online.
Ook de race erna, de Porsche Carrera cup was vet. Net daarvoor hadden we een buitje gehad, dus de baan was lekker nat haha!

2 Reacties op “Deutsche Tourenwagen Masters Zandvoort ‘08

Geef een reactie