Grand Prix Canada

zondag 8 juni 2008 om 21:15 uur

Haha, Kubica gewoon eerste!

Waar ie vorig jaar nog in de ambulance werd afgevoerd pakt ie nu gewoon ff het hoogste plaatsje op het podium. Natuurlijk had hij een beetje mazzel met de actie van Hamilton in de pits, wat overigens een hele domme actie was, maar wel een supervet resultaat. Daardoor lag Raikkonen, helaas voor hem, er ook direct uit. Als het dus met de rest niet lukt laat Kubica in ieder geval wel zien dat hij het kan. Heidfeld op twee dus een mooi dubbel podiom voor BMW. En wie had gedacht dat Coulthard nog eens op het podium zal staan? Ik niet! Maar hij pakt hier toch ff de derde plek.
Waar Sutil het tijdens de vorige GP nog goed deed lag ie er nu als eerste uit, Piquet weer een dom foutje en voor de rest ook best een boel klappers. Maar niet hele erge klappers zoals vorig jaar met Kubica.

Wat wel lachen was om te zien en waar ze in de studio ook nog even smakelijk over hebben zitten lachen is hoe lullig Nakajima er in de pits uit ging.

Geef een reactie