GP Monaco ‘08

zondag 25 mei 2008 om 19:40 uur

Wat een vette race!

Eigenlijk vind ik dit altijd wel een vette GP ook al is ie vaak toch best wel saai. Weinig inhaalacties en een beetje achter elkaar aan rijden. Pole pakken is dus vaak belangrijk!
Maar deze keer was ie echt helemaal niet saai te noemen, regen in het begin, veel vleugeltjes kapot en best veel glijers.
Hoogtepunt vond ik toch wel Sutil die netjes op een 4e plaats in zijn Force India auto reedt, slimme strategie deze keer! Dieptepunt was dan toch eigenlijk wel toen hij eruit werd geramd door Raikkonen, die daarvoor eigenlijk een beetje een slechte race reedt! Want het was toch vet geweest voor hem en Force India als ze hier gewoon een vierde plek hadden gepakt! Maar ja, doe je niks aan. Verder een flinke crash van Rosberg die die verder best een goede race reedt in Monaco. Al met al een supervette race deze keer, met als winnaar Hamilton, tweede Kubica en derde Massa.

Geef een reactie