divearound

vrijdag 5 november 2010 om 22:13 uur
In 2012 was de website anderhalf jaar online, maar was het al het drukste seizoen ooit voor divearound! De meeste mensen zijn zelfs binnengekomen via de site…

…aldus Jeroen.

Het idee om ooit eens een website voor divearound te ontwerpen is eigenlijk gewoon tijdens het stappen ontstaan. We waren in Groningen, ik studeerde iets met websites, we hadden wat biertjes op, Jeroen had een duikschool in Dwingeloo en eigenlijk was binnen een paar minuten overlegd dat wanneer ik echt websites kon maken ik de website zou gaan ontwerpen voor Jeroen.

Een aantal jaar later kreeg ik zo ineens een mailtje van Jeroen, hij wou een nieuwe website en vroeg zich af hoe ver ik was? Inmiddels was ik bijna afgestudeerd, dus je zou zeggen dat ik toen een redelijke website kon ontwerpen! In ruil voor een PADI Open Water brevet leek het me een goede deal. Ook dat was oké en ik ben begonnen met het maken van een layout. Na een paar kleine aanpassingen was die helemaal goed en ben ik hem gaan omzetten naar een wordpress site zodat Jeroen alles lekker zelf bij kon houden.

En natuurlijk ben ik daar ook heel blij mee. Inmiddels is het een site geworden met veel informatie en zijn we bezig om er een paar punten uit te pakken om uit te lichten zoals sidemountdiving en auto te water. Ook voor Google leek het ons handig om hier losse websites voor neer te zetten. Meer content is altijd goed.

De site loopt aardig en word stukje bij beetje nog een beetje beter gemaakt (inmiddels heeft hij al twee keer een update gehad) ook voor de rest komen er zo nu en dan nogal wat dingetjes tussendoor zoals advertenties en een heuse plaat voor op een sweater die inmiddels iedereen van divearound draagt.